Coaching

Fit, energiek en blij

Start vandaag nog en krijg controle over je buik!

Krijg controle over je buik 

Je wil zo graag genieten van je leven, energiek zijn, datgene kunnen doen wat je graag zou willen. Kortom je wil alles uit het leven halen. Maar dat lukt niet. Elke dag wordt bepaald door je buikklachten. Die heb je al heel lang, maar je krijgt er geen controle op. 
Lekker uit eten gaan met vrienden of vriendinnen? Heel erg leuk! Maar jij denkt direct.. oh jee, hoe gaat mijn buik daar weer op reageren? Of het nou diarree of obstipatie, een opgeblazen gevoel of enorme winderigheid is, het is allemaal even vervelend. En je hebt al zoveel geprobeerd. Ze zeggen zelfs: je moet er maar mee zien te leven.. Het beheerst je leven en dat wil je niet!

Meer informatie
  • Wordt jouw leven belemmerd door vage of onverklaarbare buikklachten?
  • Heb je vaak last van diarree of obstipatie?
  • Voelt jouw buik vaak aan als een opgeblazen bal?
  • Heb je de diagnose PDS gekregen?
  • Voel jij je futloos? Heb je weinig energie?
  • Krijg je vaak te horen: je moet er maar mee zien te leven?

Wat naar dat jij die klachten ervaart. En waarschijnlijk ben je al vaker naar de dokter geweest en heb je al van alles geprobeerd. Wie weet heb je zelfs te horen gekregen dat je maar met je klachten moet zien te leven. Heel vervelend!

Je wil zo graag genieten van je leven, energiek zijn, datgene kunnen doen wat je graag zou willen. Kortom je wil alles uit het leven halen. Maar als deze klachten nog langer aanhouden zul je merken dat je steeds minder energie krijgt, dat je nog minder kunt genieten, je meer rust moet pakken. Het beheerst je leven en dat wil je niet!

 Kortom, geen fijne basis voor een fit lichaam en een vrolijk hoofd.

Hoe zou het voor jou zijn wanneer je weer controle krijgt over jouw buik? Je de dingen kunt doen die jij graag wilt doen zonder dat je belemmerd wordt door je buikklachten? Klinkt goed toch?
Ik wil je daar graag bij helpen!

Duur van het traject:

Totaal duurt dit traject 4 maanden

Hoe ziet het traject eruit?
• Een uitgebreide analyseonderzoeken en vragenlijsten over jouw klachten;
• Je krijgt duidelijkheid waar je klachten vandaan komen. Hiervoor doen we 5 onderzoeken (meten = weten!)
    – Uitgebreid ontlastingsonderzoek, om te kijken wat jouw darm uit balans brengt;
    – Meerdere bloedonderzoeken naar voedselintoleranties en -allergieen, vitamine en mineralen tekorten (doordat je minder goed voedingsstoffen opneemt bij darmklachten) en ontstekingsremmende en -bevorderende vetten
    – Onderzoek naar te veel aan bacteriën in de dunne darm (SIBO)
• Startconsult met een plan van aanpak voor het gehele traject
• Elke maand een vraag en antwoord sessie (inclusief de opname ervan)
• Weekmenu’s gedurende het gehele traject, zodat je niet zelf hoeft te zoeken naar recepten;
• Support van mij tussendoor;
• Een holistische aanpak (body & mind);
• Persoonlijk suppletie advies (kosten van suppletie niet inbegrepen)

Het resultaat:
Je leert hoe je moet eten om weer controle te krijgen over je buik, hoe je kunt ontspannen, bewegen en/of sporten voor meer energie. Zodat je minder stress in je buik ervaart.

Jouw investering:
€ 1.495,- (incl. BTW) 
In 3 termijnen betalen kan ook, je betaalt dan € 500,- per maand.
Dit is een vaste prijs voor het gehele pakket, waarin alle werkzaamheden zijn inbegrepen. Een dagelijkse tijdsinvestering en oefening van jou zorgt voor het grootste resultaat.

 

Ervaringen van mensen

die een traject

gevolgd hebben.

“In januari ben ik begonnen met het ‘beter in je leven’ programma. Ik kon geen rust vinden en vooral niet voor mijzelf kiezen, maar altijd in belang van anderen. Ik heb geleerd dat ik eerst bij mezelf moet kijken. Doen waar ik mij prettig bij voel, ongeacht de eventuele consequenties. En rust te vinden in zaken waar ik toch geen invloed op heb. Ik kom ook iets meer voor mijzelf op. Linda is rustig, duidelijk maar ook nav situatie een oplossing biedend.”

– Mirjan –

 

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen

“Voor ik begon met het ‘beter in je leven’ programma zat ik niet lekker in mijn vel, had weinig zelfvertrouwen en kon soms angstig zijn. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster naar mijzelf luister. Ik neem mijn gevoel serieus en heb meer zelfvertrouwen gekregen. De samenwerking vond ik erg prettig en voelde heel goed. De gesprekken die je met mij voerde deed je met veel rust en goed doordacht. Je enthousiasme als je merkte dat ik het steeds beter deed is zo fijn! De werkboeken zijn duidelijk en makkelijk leesbaar. De onderwerpen spraken mij aan, maar vooral de opdrachten vond ik fijn.”

– Suzan – 

 

Ik durf mijzelf meer te uiten

“Ik kreeg het programma voor mijn verjaardag. Mijn onzekerheid nam de overhand met alles en ik vond het moeilijk zelf beslissingen te nemen.
Ik vond het een fijn traject dat precies paste bij de punten waar ik tegenaan liep. In deze periode heb ik mijzelf beter leren kennen. Dit geeft mij zelfvertrouwen. Ik durf mijzelf meer te uiten en eerlijk aan te geven wat ik fijn of minder fijn vind, ook al is het niet leuk. Ik kies vooral waar ik energie van krijg. Op werkgebied laat ik het perfecte meer los, zodat er ook ruimte is om op een rustige manier te groeien en nieuwe uitdagingen te overzien.
De werkboeken laten mij nadenken over mijzelf, waar ik eerder niet bij stilstond. Vooral de items over het brein, omdat ik daar vaak mee worstel. Vanuit deze lessen zie ik dat het gedachtes zijn en geen waarheid.
Linda luistert heel fijn en snapt ook wat er gezegd wordt. Ze pakte elk punt aan die we bespraken, ook al kon ze het voor mij niet oplossen, omdat ik het zelf moet doen. Het idee dat we er over konden praten en je meedacht was al heel fijn.”

– Jaimie – 

Ik heb meer energie en sta sterker in mijn schoenen

“Ik zat niet lekker in mijn vel, was vermoeid, onzeker, had geen energie en eigenlijk nergens zin in. Dat was de reden om het programma ‘beter in je lijf’ te volgen.

Tijdens het programma ben ik mijzelf tegengekomen. Ik herken mijn blokkade. Door het programma benoem ik nu wanneer mijn boze gevoel omhoog komt. Ik ben gaan nadenken over mijn onzekerheid en niet tevreden zijn over mijzelf. Ik kwam erachter dat ik in een slachtofferrol was gekropen, die veilig leek, maar er juist voor zorgde dat ik het mijzelf heel moeilijk kon maken. Om meer vrijheid te ervaren maak ik nu keuzes die goed zijn voor mij. Ik hoef niet bang te zijn om de confrontatie aan te gaan.

De werkboeken kun je in eigen tempo doorlopen. Ze zijn duidelijk, met diverse opdrachten en tips. Ik heb meer energie gekregen, waardoor ik sterker in mijn schoenen sta en kan confrontaties, gesprekken en onzekerheden beter aan. Ik ben minder vaak boos en vaker vrolijk.

Omdat ik wat verder weg woon hebben we een paar sessies online gedaan. Dit ging prima. Ik voelde mij veilig en door je rust, professionaliteit en manier van communiceren durfde ik te vertrouwen op mijzelf en open te staan. “

– Karlijn – 

 

Wat een verandering 1 sessie kan brengen

“In juli heb ik een XL-consult bij Linda gehad. Ik lag elke 2 weken 2 dagen op bed met migraine, heb een bindweefselaandoening, en hartproblemen. Ik was heel benieuwd wat Linda voor mij kon betekenen. Vooraf ontving ik een intake lijst. Tijdens het consult kreeg ik uitleg over hoe de dingen in het lichaam werken. Het klinkt zo logisch, maar zelf had ik daar nooit zo over nagedacht. Samen hebben we een plan gemaakt waar ik mee aan de slag kon. Kleine stapjes, maar wat een resultaat! Ik voel me goed, heb meer energie en het mooiste: ik heb wel migraine gehad, maar pas na 6 weken en maar 1 dag. Ik ben zo blij! “

– Annette – 

 

Nieuwe inzichten gekregen

“Linda heeft mij begeleid, omdat ik steeds vast liep met mijn overgewicht. Ik heb meerdere fijne online en live sessies gehad, om inzicht te krijgen wat er bij mij speelde. Voor ik starte had ik het idee alles al te weten. Toch heeft Linda mij ook andere kanten helder kunnen laten zien, waardoor ik weer nieuwe inzichten kreeg.

Linda heeft mij daarin eerlijk en open benaderd, op haar liefdevolle en heldere wijze van uitleg. Ik heb veel gehad aan haar begeleiding. Dank je wel voor je helderheid en eerlijkheid! Een fijne liefdevolle manier van werken”. 
– Anja –

Zo werk ik

In mijn programma’s besteed ik aandacht aan alle aspecten van jou, hoe voel jij je op mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Deze gebieden werken nauw met elkaar samen, het heeft elk zijn eigen brein: je hoofd (mentaal), je hart (emotioneel) en je fysieke brein (je darmen).

Ik neem echt de tijd voor je. Om alles simpel uit te leggen. Te luisteren. Om een plan van aanpak te maken dat bij jou past. Om je stap-voor-stap te begeleiden in jouw proces. En om tussendoor bereikbaar te zijn voor vragen. Dat is het liefste wat ik doe!