Inspiratiesessies

Fit, energiek en blij

Start vandaag met een gezond en gelukkig leven!

Rust in je hoofd 

De hele dag ren je van hot naar her, je leven vliegt aan je voorbij. ’s Avonds plof je op de bank, moe, maar je vindt het lastig om echt te ontspannen.
Je hoofd zit vol van alles wat je wilt en moet doen. In de sessie “Rust in je hoofd” geef ik je achtergrondinformatie en ga je vooral ervaren hoe jij reageert op prikkels en wat ontspanning met je doet.

€15,00

Meer informatie

Herken je dat? De hele dag ren je van hot naar her, je leven vliegt aan je voorbij. Je hoofd zit vol van alles wat je wilt en moet doen. ’s Avonds plof je op de bank, moe, maar je vindt het lastig om echt te ontspannen. Je lijft voelt zo onrustig.. Want morgen staat er opnieuw van alles op je ‘to do-lijstje’… En als je partner of kind iets vraagt, reageer je geïrriteerd.

Het zenuwstelsel van je lichaam kent 2 systemen: een gas en rempedaal. Beide zijn belangrijk om goed te kunnen functioneren. Soms geef je meer gas, soms trap je meer op de rem. Balans is hierbij het sleutelwoord. In de huidige maatschappij zijn we geneigd vaker op het gaspedaal te trappen en nog maar weinig de rem te gebruiken. De balans wordt verstoord, waardoor je van allerlei klachten kunt ontwikkelen, zoals slapeloosheid, onrust in je lijf, lage rugklachten, darmproblemen, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, enz.

Vaker op de rem trappen is dan belangrijk.

In de sessie geef ik je achtergrondinformatie en ga je vooral ervaren hoe jij reageert op prikkels en wat ontspanning met je doet.

Je leert:
•  Hoe je je hoofd leeg kunt maken
•  Hoe jij kunt ontspannen
•  Wat jij kunt doen om beter te slapen
• Welke prikkels voor onrust in je lijf zorgen
•  En hoe jouw lichaam hierop reageert.

Versterk je immuunsysteem

Jouw immuunsysteem is superbelangrijk. De afgelopen twee jaar hebben we gemerkt hoe belangrijk dit is. Hoe vervelend is het dat je meerdere keren per jaar verkouden bent, weer aan de griepgolf meedoet of je een tijd neerslachtig of niet fit voelt. Tijdens de sessie “Versterk je immuunsysteem” leer je hoe jouw immuunsysteem tot stand is gekomen en hoe je dit kunt versterken. 

€15,00

Meer informatie

Hoe vervelend is het dat je meerdere keren per jaar verkouden bent, weer aan de griepgolf meedoet of dat je je een tijd neerslachtig of niet fit voelt? Jouw immuunsysteem is superbelangrijk! Laat je dit versloffen, dan heeft dit gevolgen. Voor je het weet worden de klachten chronisch.

 Wist je dat bijna de helft van de 40-plussers minimaal 1 chronische aandoening heeft?

Bij de geboorte krijg je van je ouders het immuunsysteem mee. Hoe sterk dit is heeft alles te maken met de keuzes die zij hebben gemaakt. Zo heb jij ook invloed op jouw immuunsysteem. Elke keuze die jij maakt kan je immuunsysteem sterker maar ook zwakker maken. Niet alleen jij hebt invloed op het saldo, maar ook andere mensen en situaties die je meemaakt. En ja, het kan zelfs onder het nul-punt dalen, maar is dat iets wat jij wilt? Een chronische aandoening ligt dan op de loer. Je krijgt klachten en je energie daalt, waardoor jij niet meer de dingen kunt doen die je zou willen doen.

Gelukkig kun je jouw immuunsysteem versterken. Voeding en beweging is daar maar een klein onderdeel van.

Tijdens de sessie vertel ik jou meer over:
• Hoe jouw immuunsysteem tot stand is gekomen
• Op welke manieren het immuunsysteem beïnvloed wordt
• Hoe je jouw immuunsysteem versterkt
• Hoe je kunt zorgen dat jouw immuunsysteem niet overactief wordt

Wat gaat de sessie jouw opleveren?
•  Je zit beter in je vel 
•  Je hebt meer energie
•  Je gaat beter slapen
•  Je gaat je fitter voelen
•  Je bent vrolijker

Hoe fijn zou dat zijn voor jou en je omgeving!

De invloed van suiker op je gezondheid

Tekst volgt

€15,00

Meer informatie

Ervaringen van mensen

die een inspiratiesessie

gevolgd hebben.

“Erg interessant! Door de duidelijke uitleg ben ik mij bewust geworden wat al stress oplevert voor mijn lijf. Vooral het deel over voeding. Ongemerkt pak je meer eten dan je denkt. Nooit geweten welke invloed dit heeft op stress in mijn lijf. Afwisselend programma!”

Ik heb nieuwe info gekregen

“Ik heb nieuwe info gekregen en dingen geleerd over stress en ben weer meer bewust van hoe ik zelf er ook wat aan kan doen, zonder veel moeite.”

Leerzame avond in een kleine en veilige setting!

“Leerzame avond in een kleine en veilige setting! Het heeft voor mij bewustzijn gecreëerd. Op veel vlakken een eyeopener. Vooral de adviezen en tips over voeding en de invloed daarvan op stress, de praktische voorbeelden die duidelijk maken ‘waar het hem in zit’. Deze inspiratiesessie is een aanrader voor de jonge werknemer en de drukke ouder.”

Stress te verminderen kan simpel zijn

“Ik heb geleerd wat ik simpel kan doen om stress te verminderen en wat de oorzaken zijn.”

Er bestaat ook positieve stress

“Ik heb inzicht gekregen in dat er ook positieve stress bestaat en dat je daarmee je negatieve stress kunt beïnvloeden.”

Leuke sessie!

“Leuke afwisseling tussen theorie, opdrachten en ervaren.”

Dagelijks meer prikkels dan je denkt

“Jeetje, je krijgt dagelijks toch meer prikkels dan je denkt. Ik heb geleerd hoe mijn eigen reactie is op stress en hoe ik hiermee omga”

Erg interessante inspiratiesessie

“Erg interessante inspiratiesessie! Door de duidelijke uitleg ben ik mij bewust geworden wat al stress oplevert voor mijn lijf. Vooral het deel over voeding. Ongemerkt pak je meer eten dan je denkt. Nooit geweten welke invloed dit heeft op stress in mijn lijf. Afwisselend programma.”

Nooit geweten dat het zo simpel kan zijn!

“Stress blijkt in veel meer dingen te zitten dan alleen in druk zijn of maken. Ik heb geleerd dat het heel eenvoudig is om al in 1-2 minuten te kunnen ontspannen. Nooit geweten dat het zo simpel kan zijn!”

Zo werk ik

Zorgen voor jezelf is ontzettend belangrijk, zowel privé als in je werksituatie. En dat is soms best lastig. Want waar en hoe begin je?

Tijdens de inspiratiesessies neem ik jullie mee in de fascinerende wereld van ons lichaam. In begrijpelijke taal leg ik je uit hoe jij een eerste stap kunt zetten naar meer gezondheid. Je gaat dingen ervaren en met bruikbare en simpele tips naar huis, zodat jij aan de slag kunt.  

Laat je inspireren en motiveren naar een gezonder leven! Boek nu jouw plek voor de inspiratiesessie van jouw keuze!

Ik zie je graag!